miercuri, 24 noiembrie 2010

Micoterapia

TRATAMENTUL CURATIV SENZAŢIONAL CU CIUPERCI ŞI SUBSTANŢE PE BAZĂ DE CIUPERCI
RAPOARTE CURATIVE DIN REGATUL CIUPERCILOR
CUNOŞTIINŢE CURATIVE CHINEZEŞTI ŞI JAPONEZE, VECHI DE SECOLE, CARE SUNT CONFIRMATE PRIN CERCETĂRILE MEDICALE MODERNE

Sper deosebire de medicina tradiţională care doreşte să combată boala, micoterapia se orientează după metodele de vindecare aplicate de secole în medicina tradiţională chineză.
„Restructurarea sănătăţii pacientului”.
Echilibrul şi armonia proceselor ce se derulează permanent în organism, trebuie restructurate pentru ca pacientul să fie sănătos. Prin aşa numita homeostază se restructurează deci armonia şi echilibrul în toate domeniile, cum ar fi de ex. echilibrul enzimatic, hormonal, al apei, eleoctrolitic, al mineralelor, al celulelor imunitare.
Ciupercile medicinale au efect de echilibrare, adică ele sunt în stare, de ex., la un om cu hipertensiune arterială, să coboare tensiunea arterială, echilibrând-o, iar la un alt om cu hipotensiune arterială, ele o cresc, echilibrând-o.
Acest principiu este valabil şi pentru digestie, coletsterol, alergii, psihic, precum şi la boli mai grave, cum ar fi cancerul ..., etc.
Ciupercile medicinale acţionează multiplu, chiar şi ca adaptogen. Adaptogenul creşte la om forţa de rezistenţă în funcţie de o serie de solicitări de stres, biologice, condiţionate de mediu, psihologice şi chimice.
Aceasta explică de fapt şi posibilităţile incredibil de numeroase ale ciupercilor medicinale. Micoterapia se poate folosi atât la prevenirea, cât şi la vindecarea bolilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu