miercuri, 24 noiembrie 2010

Ciupercile in China, Japonia, Koreea

Cu totul alta a fost dezvoltarea științei ciupercilor medicinale în Asia de Est, Japonia, Coreea și în special în China

În aceste ţări se cresc de secole ciuperci și în China ciupercile medicinale se folosesc de peste 4000 de ani în naturopatia tradițională (HCM).
 În China s-au acumulat în decursul secolelor cunoștiințe enorme ale naturopatiei. Adevărul este că viziunea unitară diferă în medicina chineză tradițională de medicina vestică tradiţională; în China se întreține și dezvoltă în continuare naturopatia antică.
Rezultatele senzaționale, parțial pozitive și succesele cu ciuperci medicinale prezintă o dovadă clară privind eficacitatea ciupercilor medicinale. Tradițiile antice ale naturopatiei sunt conectate modernismului în China, dar și în Japonia și Coreea.
Cercetarea modernă confirmă acum știința antică legată de forța vindecătoare a ciupercilor. Majoritatea rapoartelor de cercetare provin din China, Japonia și Coreea, dar chiar și din SUA și Canada, există acum suficiente rapoarte pozitive legate de folosirea ciupercilor medicinale în medicină.
Medicamentele bazate pe ciuperci medicinale sunt admise oficial ca medicamente în țările menționate. În Estul Asiei, în special în China, Japonia și Coreea, tradiția și modernismul co-există în pace împreună.


S-au publicat multe rapoarte medicale pozitive corespunzătoare legate de efectele și folosirea ciupercilor medicinale în trecut și prezent și în favoarea bolnavilor stă tradiția străveche a medicilor naturopaţi îmbinată strâns cu rezultatele din medicina modernă tradiţională.
Ciupercile medicinale se folosesc în China nu numai la vindecarea bolilor, ci ele dețin și un potențial considerabil în împiedicarea bolilor, când sunt administrate preventiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu