miercuri, 24 noiembrie 2010

Dozaj

CIUPERCILE MEDICINALE ÎN CAPSULE,
CA ŞI
SUPLIMENTE NUTRITIVE,
PENTRU ÎNTĂRIREA VITALITĂŢII ŞI STĂRII DE BINE
PRIN AUTOMEDICAŢIE
PENTRU ÎNTĂRIREA IMUNITĂŢII ŞI CA ELIXIR AL VIEŢII

Administrarea de ciuperci medicinale sub forma unor capsule este ideală, uşor de înghiţit şi recomandată chiar şi drept cură.
Oferă avantajul dozării simple şi se pot administra în fiecare zi, pretutindeni, foarte simplu, pe lângă alimentaţia normală, fără probleme, cu multă apă. O administrare suplimentară a vitaminei C creşte capacitatea de asimilare a organismului. CIUPERCILE MEDICINALE care sunt prelucrate, provin din recolte controlate şi se supun în mod curent unui control de calitate multiplu şi permanent.
Deoarece ciupercile medicinale şi produsele din ciuperci medicinale nu au efecte secundare, este posibilă chiar şi o administrare pe termen lung
Ciupercile medicinale trebuie luate preventiv, pentru a împiedica boli şi pentru a proteja sănătatea. Ele cresc performanţele şi rezistenţa şi ne ajută să avem o viaţă potentă, activă, plină de energie, sănătate în corp, suflet şi spirit.
Pentru automedicaţie se recomanda următoarea schemă de administrare, cu multe lichide şi vitamina C, luate intotdeauna cu 30min inaintea meselor.

Datele legate de dozarea pulberelor, extractelor, sporilor şi amestecturilor de ciuperci medicinale, diferă chiar şi în literatura de specialitate. Acest lucru este explicabil, deoarece tratamentul şi dozarea trebuie convenite în funcţie de respectivul stadiu al bolii şi referitor la aceasta sunt o serie de factori care joacă un rol important. Fiecare om este în fapt un individ. Din acest motiv este aşa de important ca după diagnostic, medicul, farmacistul sau practicantul medicinii să îngrijească pacientul şi să stabilească dozajul corespunzător.



Pentru prevenire, în automedicaţie, se recomandă administrarea capsulelor de ciuperci medicinale, fie ele spori, extracte, pulbere sau amestecuri, timp de 4 săptămâni, pentru a epuiza integral efectele de sănătate.
Dozarea recomandată pentru o cură de 30 zile

14 zile                cu multă apă                 3 x 1 capsule       Dimineaţa – La prânz – Seara

10 zile                cu multă apă                 2 x 2 capsule       Dimineaţa - Seara

6 zile                  cu multă apă                 3 x 1 capsule       Dimineaţa – La prânz – Seara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu